Ny termin – välkomna!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Nu hälsar de tio Shorinji Kempo-föreningarna i Sverige nya och gamla medlemmar välkomna till en spännande hösttermin!

Vill du känna dig tryggare då du går ut på kvällen? Vill du hitta en effektiv motionsform och samtidigt få mer balans i livet? Vi du träna efter din egna förmåga i en trevlig och omtänksam miljö? Eller vill du tävla på internationell elitnivå?

Det finns många olika anledningar att börja med Shorinji Kempo – vi välkomnar alla som är nyfikna och intresserade! Hitta en förening nära dig och kom och provträna!

Träna grundtekniker – för att bli duktig på självförsvar behöver man träna grundrörelser så att de sitter i ryggmärgen. Vi använder ofta mittsar och tränar nästan alltid i par.

Lär dig realistiskt självförsvar som fungerar i verkligheten. Vi använder skydd för att kunna öva kontringar mot ögon, skrev och andra känsliga områden. Detta gör att teknikerna inte är så beroende av styrka.

Utveckla din fysik. För att kunna försvara sig effektivt behövs ett visst mått av styrka, snabbhet och rörlighet. Vi tränar upp alla de egenskaper som krävs och du tävlar bara mot sig själv.

Alla tränar tillsammans. Stor, liten, gammal, ung, man eller kvinna. I dojon är vi alla lika och alla bemöts med samma respekt.

Varmt välkomna till den nya terminen önskar Svenska Shorinji Kempo-förbundet!

Lämna ett svar