En del nya namn i styrelsen efter årsmötet

Under lördagen (20/3) höll Svenska Shorinji Kempoförbundet årsmöte. Mötet hölls i Stockholm och en majoritet av de svenska föreningarna var representerade. Det var inga stora frågor som skulle avgöras under mötet, men det hölls sedvanliga val till förbundets olika poster. Innan mötet hade några personer aviserat att man inte ställde upp för omval och valberedningen hade en del arbete med att hitta lämpliga kandidater för de poster som skulle fyllas.

Pontus Haglund som varit kassör i flera år hade annonserat att han inte ställde upp för omval, vi hoppas dock ha kvar Pontus som teknisk resurs för hemsidan. Andra som tackade för sig och lämnade styrelsen var Robert Liljeblad som varit ledamot, och Lovisa Johnsson som varit suppleant. Vi tackar dessa för sin insats under tiden i styrelsen.

De nya namnen i styrelsen är Peter Thorvald, från Skövde shibu, som blev vald till ny kassör. Johan Frendin, som tränar i Visby, blev vald till ny ledamot och Lotta Wersäll, Stockholm Södra, blev vald som suppleant. För övriga platser i förbundsstyrelsen blev det omval. Snart kommer ni förhoppningsvis även kunna se bilder på de nya medlemmarna i styrelsen på styrelsens egen sida.

Lämna ett svar